|  Regisztráljon

Felújított számítógépek

Akciók feltételei

Az aloldal célja a "Röhejes ár" (továbbiakban csak "akció") teljes és érthető szabályzatának meghatározása. Ezek a szabályok pedig kötelezően megszabják az akció feltételeit.

1. Az akció szervezője

Az akció szervezője a www.atechcomp.hu - az ATECHCOMP Hungary Kft., Harmat utca 92/A 4. em. 13., 1104 Budapest székhellyel, Cégjegyzékszám: 01-09-294872.

2. Az akció tárgya

Az akció tárgya alatt a Röhejes ár szekcióban szereplő, a listaárnál alacsonyabb áron feltüntetett termékek értendők: https://www.atechcomp.hu/rohejes-ar.php

3. Az akció időtartama

Az akció időtartama mindig kedd reggel 8:00-tól hétfő 23:00-ig értendő.

4. Az akció résztvevői

A www.atechcomp.hu felújított számítógépek és notebookok nagykereskedelmével foglalkozó weboldalon regisztrált összes aktív partner, akinek hozzáférése van a viszonteladói árakhoz.

5. Az akció feltételei

Az akció összes résztvevője köteles az akciós áron számlázott termékek árát megtéríteni utánvét, készpénz vagy előlegszámla formájában, legkésőbb a következő hét keddjéig. A létrehozott megrendelésnél előlegszámla kiválasztása esetén a számla fizetésének határideje legkésőbb a következő hét kedd. Amennyiben az említett határidő lejártáig nem érkezik meg a számlázott pénzösszeg, az akció feltételeinek megsértése alapján az a megrendelés törlésével jár. Ilyen esetben az akció szervezője az árut nem köteles akciós áron adni, mivel a kifizetés nem történt meg az előírt határidőn belül.

Az akció résztvevői az akcióban történő részvétellel automatikusan beleegyeznek ebbe a szabályzatba!